Skip to main content


Training paard

Je paard laten trainen bij De Dinkelhoeve

Uw paard in training zetten bij De Dinkelhoeve betekent kiezen voor een professionele verzorging. Onze stal is zo ingericht dat je paard niets tekort komt. 

Bekijk onze accommodatie.

Je paard laten uitbrengen op wedstrijd

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw paard uit te brengen op wedstrijden. Mede door wedstrijden kunt u de progressie van uw paard zien.

Marjolijn kan door haar ervaring in de Grand Prix elk paard op elk gewenst niveau uitbrengen. Natuurlijk moeten het paard en Marjolijn als combinatie wel klaar zijn voor dat niveau.

Vraag naar onze mogelijkheden.

Je paard verkoopklaar laten maken

Deze dienst kunnen wij u ook aanbieden. Het is belangrijk dat uw paard goed gepresenteerd wordt. In de huidige tijd moeten er goede foto’s en video’s gemaakt worden. Er moet genetwerkt worden en de paarden moeten onder de aandacht worden gebracht.

Je paard zadelmak laten maken

Is uw veulen eindelijk zo oud dat hij ingereden kan worden, of heeft u dat ene leuke jonge paard gevonden? Wij kunnen u helpen bij het zadelmak maken en kunnen u begeleiden in het verder doorrijden van uw paard.

Het tempo van het zadelmak maken is per paard afhankelijk. Wij vinden het belangrijk dat het paard de juiste spieren op kan bouwen en het mentaal goed kan verwerken. Door de jarenlange professionele ervaring en een zeer gemotiveerd team, zijn wij in staat uw paard netjes aan te rijden en op te leiden tot een toekomstig sportpaard.