Skip to main content


Training ruiter en paard

Privelessen

Wilt u nog meer genieten van het paardrijden en uw doelen bereiken? Vraag dan naar de mogelijkheden. Marjolijn heeft al minimaal 20 jaar ervaring in het lesgeven. Ze beschikt over haar Orun diploma Allround en heeft meerdere combinaties begeleidt naar de hogere dressuur en springsport.

Groepslessen

Er bestaat ook de mogelijkheid om in een groep te lessen. Dit is vaak gezellig, de ruiters/amazones motiveren elkaar en de kosten kunnen gedeeld worden. Vooral bij de springlessen en de cavaletti training is het aan te raden om met meerdere ruiters/amazones de les te volgen. De paarden en deelnemers leren op deze manier ook van elkaar.

Vraag naar onze mogelijkheden.

                                                                                                                   

Ruiterfit

Wij beschikken over de mogelijkheid om ruiterfit aan te bieden. Dit wordt af en toe bij ons op lokatie gegeven. Maar dit kan ook op andere locaties worden verzorgd.

Happy Atlethe

Dit is voor ons het allerbelangrijkste! Alleen met een gelukkig paard en een gelukkige ruiter, kunnen we een goede band opbouwen en het beste uit een combinatie halen. Mede dankzij ons gemotiveerde team en een netwerk van mensen met veel expertise in de paardensport kunnen we dit bereiken.

Springclinics

Wij bieden clinics aan waarbij de focus ligt op het springen. Wilt u bijvoorbeeld graag extra aandacht en hulp bij het springen van een correct parcour of wilt u een keer advies van een andere trainer ipv. de trainer die u normal gesproken thuis heeft dan is een springclinic op de Dinkelhoeve de mogelijkheid voor u en uw paard.

Dressuurclinics

Over een goede basis moet elke combinatie beschikken ongeacht de discipline. Daarom bieden wij ook geregeld dressuurclinics aan op alle niveau’s. Wij bieden u begeleiding in dat wat u en uw paard nodig hebben. Komt u van buitenaf en wilt u eens advies van een andere trainer dan bent u van harte welkom op de Dinkelhoeve.

Vraag naar onze mogelijkheden.

Cavaletti training

Wilt u bijvoorbeeld als dressuurruiter een keer wat anders proberen ter afwisseling of wilt u als springruiter meer lenigheid creëren? Dan bied een cavaletti training de uitkomst voor u. Hierbij wordt er op een leuke, speelse maar effectieve manier gewerkt aan problemen waar jij en je paard tegenaan lopen. 

Clinics Eventing/overige clinics

Bent u geïnteresseerd in een clinic met een ander speciaal thema zoals bijvoorbeeld eventing neem dan even contact met ons op.