• Pensionstalling

    alles voor uw paard

Pensionstalling

De Dinkelhoeve biedt, naast haar fokkerij en opleiding, ruimte voor pensionstalling. Rust en regelmaat voor uw paard en plezier voor ruiter hebben wij hoog in het vaandel.

 

Wij bieden huisvesting in goed geventileerde stallen. Ook is er groepshuisvesting voor 20 jonge paarden.

Onze stallen zijn in de basis voorzien van stro maar vlas en zaagsel is op aanvraag uiteraard ook mogelijk.

De paarden hebben in het zomerseizoen dagelijks weidegang en komen in het winterseizoen dagelijks in de paddock.

Stalling

Onze luxe paardenstalling is van alle gemakken voorzien en biedt ook ruimte voor de gast. Aan iedere pensiongast wordt standaard een afsluitbare zadelkast beschikbaar gesteld, waar uw kostbare uitrusting veilig kan worden opgeborgen. Voor de gasten is er een gezellige kantine ingericht.

Faciliteiten

Wij beschikken over meerdere faciliteiten waaronder de binnen en buitenbaan, stapmolen, meerdere wasplaatsen met warm- en koud water, verwarmde zadelkamer en springweide.

Wekelijks zijn de hoefsmid en dierenarts bij ons op stal aanwezig. U kunt dus verzekerd zijn van goede professionele begeleiding voor uw paard.

Uitrijmogelijkheden

Op korte afstand van de Dinkelhoeve bevindt zich een natuurgebied met ruiterpaden.


     Wij bieden ook pensionstalling aan       
     voor uw hengst.

1 month ago

De Dinkel Hoeve
We wish everybody merry Christmas and a happy new year! ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

De Dinkel Hoeve
Eindelijk is het dan zover, onze nieuwe zonnepanelen zijn aangesloten!!Duurzaamheid en een gezonde leef- en werkomgeving zijn ook bij onze paardenhouderij van grootbelang.Het asbest is weg en met een geïnstalleerd vermogen van 200.000 kWh kunnen we genoeg energie opwekken voor 75 huishoudens.Laat de zon maar schijnen. ... See MoreSee Less
View on Facebook

7 months ago

De Dinkel Hoeve
Dat was weer een geslaagd weekend! Maar liefst 4 Kringkampioenen en 7 afgevaardigden combinaties!!!!GefeliciteerdMaudy Krabbe met Hansi C-M KampioenFrank Nieuwhuis met Kelidin B KampioenMarjolijn Stamsnijder met Kay L Kampioen en J’adore M kampioenGefeliciteerd Anne met je afvaardiging met 2 paarden Jaily en Willemijn.Bedankt fanclub voor alles draaiende te houden op stal en jullie support. Op naar de regio!💪 ... See MoreSee Less
View on Facebook

8 months ago

De Dinkel Hoeve
3 veulens in 4 dagen, dat betekent weinig slaap, maar zo schattig 🥰 ... See MoreSee Less
View on Facebook