Skip to main content


Accomodatie

Stallen

De Dinkelhoeve heeft de beschikking over 57 ruime boxen. Al onze stallen zijn voorzien van een luik (naar gangpad) en tralies waardoor de paarden onderling contact kunnen hebben. 

In de winter wordt het drinkwater verwarmd, zodat de paarden ook bij kou (vorst) voldoende water tot zich kunnen nemen.

De stallen worden iedere dag opgestrooid en 2 tot 5 keer per week uitgemest. Standaard hebben de paarden stro in de stal. We hebben 4 voederbeurten op een dag en ze krijgen ruim voldoende ruwvoer, aangevuld met krachtvoer. Het is ook mogelijk uw eigen voer te voeren. 

Vraag naar onze mogelijkheden.

Was- en poetsplaats met solarium

Wij hebben de beschikking over 3 wasplaatsen. Deze zijn voorzien van warm en koud water.  Ook is er een solarium aanwezig, waar uw paard onder kan na het afspuiten of uitstappen. Naast de wasplaats is er een verwarmde zadelkamer aanwezig. Tevens krijgt u de beschikking over een privekast met ruimte voor bijvoorbeeld uw poetsspullen. 

Binnenrijbaan

In hetzelfde gebouw als onze stallen ligt een binnenrijbaan (20×40), waar u zowel in de zomer als winter gebruik van kunt maken. De binnenrijbaan is voorzien van een vernevelingsinstallatie om de bodem in topconditie te houden. Er is een dressuurspiegel en springmateriaal aanwezig. De bodem wordt met regelmaat gerenoveerd onder het toezicht van HVL rijbodems.

Vraag naar onze mogelijkheden.

Buitenrijbaan en springpiste

Wij hebben de beschikking over 1 buitenrijbaan van 25 x 50 en een springweide van 35 x 60.  De buitenrijbaan ligt naast de stallen en de binnenrijbaan op een beschutte plaats op het erf. 

In de de zomerperiode kunt u gebruik maken van onze springweide.  In onze springweide staan permanent meerdere hindernissen. Er is voldoende materiaal beschikbaar om een parcours te kunnen springen.

Stapmolen

Achter de stallen bevindt zich de overdekte stapmolen. De stapmolen kan worden ingezet om uw paard te laten opwarmen voor een training of te laten uitstappen na een training. Daarnaast kan de stapmolen worden ingezet om de basisconditie van uw paard te verbeteren.

Naast de stapmolen heeft u de beschikking over een overdekte longeercirkel.

Weide en paddock

Wij vinden het heel belangrijk dat de paarden elke dag hun beweging krijgen en sociaal contact hebben. De paarden gaan daarom in de zomer en de winter dagelijks naar buiten.

De paarden worden door ons in en uit de wei of paddock gehaald. De omheining is voorzien van palen met Gallagher permanent.

Vraag naar onze mogelijkheden.

Kantine en ontvangstruimte

De Dinkelhoeve beschikt over een kantine waar de gasten en bezoekers gratis een kopje koffie, chocolademelk of thee kunnen nemen. De kantine is lekker verwarmd. Tevens beschikken wij over een goed werkend wifi netwerk.