Team De Dinkelhoeve

Marjolijn Stamsnijder

Amazone en eigenaar

Marjolijn , een volbloed paardenvrouw, is geboren op de boerderij in Almelo.

De liefde voor paarden zat er al vroeg in. Haar eerste paard was een 2,5 jarige afstammeling van Expert x Acteur. Marjolijn heeft dit paard zelf opgeleid en succesvol uitgebracht in springen en dressuur.

In 1999 vertrok Marjolijn naar de Universiteit in Gent om diergeneeskunde te studeren. Echter de paarden en de sport brachten haar terug naar Nederland.

In 2003 startte ze samen met haar partner Jeroen de Dinkelhoeve. Een stal waar fokken, sport en training samen komen.

Marjolijn heeft bij gerenommeerde paardenbedrijven ervaring opgedaan waaronder “Stoeterij de Els” die o.a. de bekende hengst Rubels heeft voortgebracht.

Door haar veelzijdige talent is zij in haar jeugd geselecteerd voor het “jeugd talentenplan” van de KNHS.

Inmiddels is Marjolijn Grand Prix amazone en heeft ze haar paard Sultan zelf gefokt, opgeleid en tot het hoogste niveau gereden.

Marjolijn is in het bezit van een allround Orun diploma en is licentiedrager. Zij wordt regelmatig door Dubai ingevlogen om haar kennis te delen en geeft paarden van haarzelf en anderen een gedegen opleiding tot een fijn en goed sportpaard.

Jeroen Groener

Eigenaar

De “rechterhand” en partner van Marjolijn.

Op wedstrijd staat hij Marjolijn vaak bij met een vakkundig oog en ervaren hand.

Jeroen is geboren op de Dinkelhoeve. In 2003 heeft hij samen met Marjolijn het voormalig veebedrijf van zijn vader omgezet naar de huidige handels- en trainingsstal.

Jeroen is afgestudeerd aan de universiteit Twente en begeleid naast zijn baan het bedrijf als manager. Hij zorgt ervoor dat ze constant op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de paardenhouderij, fokkerij en sport.

Marianne Bakker

stalmedewerkster/ruiter

Marianne bakker, 22 jaar 
Ik heb de opleiding paardenhouderij niveau 3 gevolgd aan het AOC Oost. Bij de Dinkelhoeve heb ik mijn stage gelopen en ben ik nu werkzaam als stalmedewerkster / ruiter. 
Mijn passie en ervaring is voornamelijk het zadelmak maken en opleiden van jonge paarden tot B/L niveau.

Nikki Hampsink

Stalmedewerkster

Ik ben Nikki Hampsink. Ik ben 15 jaar en ik werk nu 2 jaar bij De Dinkelhoeve. Zelf zit ik nog op school in 4Havo. Daarom werk ik meestal alleen in de weekenden en ook in de vakanties. Ik ben een stalmedewerkster en doe dat met veel plezier! Zelf heb ik ook een eigen pony waar ik springen en eventing mee doe en daar ligt ook mijn passie. De Dinkelhoeve is een leuke en gezellige stal en ik ben blij dat ik bij dit team mag horen.

Kim Hegedus

Stalmedewerkster/ruiter

Hallo, ik ben Kim Hegedus. Ik ben 16 jaar. Ik werk al 11 jaar met paarden, en sinds een jaar bij de Dinkelhoeve. Hier ben ik werkzaam als ruiter en stalmedewerker. Ik ben voornamelijk bezig met paarden trainen voor de verkoop. Sinds ik bij Marjolijn werk heb ik heel veel geleerd en heel veel ervaring opgedaan!

Jacqueline Roffel

Allround medewerker

Ik ben Jacqueline Roffel, 
ben 30 jaar, ik werk al 10 jaar bij De Dinkelhoeve.
Ik doe veel stalwerkzaamheden en daarnaast help ik vaak mee met opzadelen en afzadelen. Ook ga ik regelmatig mee op concours om iedereen te helpen.

Fargo

Mijn naam is Fargo, ik ben een vriendelijke sociale hond en opgegroeid op de Dinkelhoeve.

Ik kan de kantinedeur voor u openhouden en zorg ervoor dat Marjolijn op de hoogte is als er iemand het terrein opkomt.

Paarden zijn mijn hobby, bij de Dinkelhoeve is geen enkel paard bang voor honden. Dat hebben de eigenaren aan mij te danken.

De Dinkel Hoeve v.o.f.
Stroothuizerweg 30
7591 NB Denekamp
Nederland

Tel. +31 (0)541 351037
E-mail: info@dinkelhoeve.com

Marjolijn Groener-Stamsnijder
Tel. +31 (0)6 57990515
E-mail: marjolijn@dinkelhoeve.com

Jeroen Groener
Tel. +31 (0)6 14981405
E-mail: jeroen@dinkelhoeve.com

 

KVK: 08112393
BTW: NL8129.04.631.B01
IBAN: NL02RABO0103016929
BIC: RABONL2U

Disclaimer


Created by Angelique Nordkamp