Laatste afgelopen Evenementen

Cavalletti Training

Dinkelhoeve Denekamp STROOTHUIZERWEG 30, DENEKAMP

Wilt u een keer wat afwisseling in uw training brengen en daarbij positieve effecten ontwikkeling bij uw paard? Dan is een cavalletti training uiterst geschikt voor u.

Onder begeleiding van Marjolijn traint u uw paard o.a. op een beter ritme en balans waarbij het leert zijn achterhand goed te gebruiken. Ook wordt er gelet op uw eigen houding en zit tijdens het rijden van oefeningen en leert u afstanden beter in te schatten.

De training vindt in groepen van max. 4 combinaties plaats en is geschikt voor iedereen ongeacht het niveau en discipline.

De training duurt 45 minuten. Hiervoor wordt zelf eerst losgereden.

Agility – Outdoor activity

Dinkelhoeve Denekamp STROOTHUIZERWEG 30, DENEKAMP

Deze buiten activiteit vind plaats in onze buiten manege
Agility, behendig- en weerbaarheid, leuk voor zowel jong als oud. Iedere combinatie is toegestaan ongeacht het niveau. 
De agilityles vindt plaats in de buitenbaan aan de hand of onder het zadel en is perfect om de band en het vertrouwen met je paard of pony te verbeteren. Ook is deze les uiterst geschikt om jonge en angstige paarden kennis te laten maken met rare obstakels en objecten. Er wordt individueel feedback gegeven.

Tijdens de les zijn er twee gediplomeerde begeleiders (Marjolijn en Natasja) aanwezig en maximaal vier deelnemers. De les duurt 30 minuten.

Zowel op donderdag als vrijdag van 13.00 t/m 17.00

Longeerclinic

Dinkelhoeve Denekamp STROOTHUIZERWEG 30, DENEKAMP

Deze buiten activiteit vind plaats in onze nieuwe longeercirkels.
Longeerclinic gegeven door Marjolijn en Natasja van 13:00 tot 15:00 uur.

Aandachtspunten tijdens de clinic zijn onder andere hoe men het effectiefst een paard kan trainen aan de longe. Hoe kan men een paard helpen zijn eigen balans te vinden en zijn achterhand actief te laten ondertreden. Maar ook wat hulpteugels zijn en hoe en wanneer deze worden ingezet.